Repohár mosás
DUPLA FERTŐTLENÍTÉS
  • mechanikai: 82°C-os öblítővíz
  • vegyszeres: klórbázisú mosószer

A higiéniáról egyrészt az aktív klór tartalmú, fertőtlenítő hatású mosogatószer, másrészt a 82 °C-os öblítővíz gondoskodnak. A mosogatási folyamat valamennyi baktériumot, vírust és gombát elpusztítja.

NAGY LEFÚVATÓ ÉS SZÁRÍTÓ TELJESÍTMÉNY

A repoharak professzionális mosogatásához - a poharak anyagának tulajdonságai és a szennyeződések sajátosságai miatt - speciális berendezésre van szükség.

Az erősen szennyezett, sok esetben különféle szilárd szennyeződéseket is tartalmazó, nem ritkán hosszú időn át szennyezett állapotban tárolt fesztiválpoharak mosogatása igen nagy kihívást jelent, ugyanakkor a szárításuk sem egyszerű! A műanyag poharak maguktól nehezen száradnak cseppmentesen, ezért nagy lefúvató és szárító teljesítményre, csekély súlyuk miatt pedig zárt mosogató kosarakra van szükség annak érdekében, hogy a víz és légsugarak ereje ne mozgathassa ki a poharakat a kosarakból.

KAPACITÁS

Az általunk használt, német gyártmányú mosogatógép óránkénti kapacitása 6000 pohár, elméleti heti terhelhetősége 20 műszak, tehát

heti szinten közel 1 millió pohár mosását tudjuk vállalni

A készülék mosószivattyúinak 11 kW-os összteljesítménye tökéletes mosogatási eredményt garantál. Az erős mechanikai behatásnak köszönhetően a berendezés a legextrémebb szennyeződésekkel is elbánik.

A több mint 50 kW összteljesítményű lefúvató és szárító modul használatának eredményeként a poharak a mosogatást követően másodpercek alatt száradnak így azonnal elraktározhatóak.